Slovenci na WCG 2013

S spremljanjem rezultatov smo prišli do podatkov o udeležbi naših pravih slovenskih športnikov, ki se bodo udeležili doslej najprestižnejšega svetovnega tekmovanja v borilnih športih - Combat games.
Ime ki se Vam izpiše pod logotipom uradne - ene izmed 15 borilnih zvez je zagotovo IME z velikimi črkami in želja vsakega slovenskega tekmovalca oz. tekmovalke.
Ne pomaga Vam 1000 profesionalnih titul in medcelinskih pokalov Slovenije v kolikor Vas ne vrednoti do sedaj eno najbolj objektivnih in najstrožjih meril v borilstvu - COMBAT GAMES 2013.
Gre za prihodnjo olimpijado borilnih športov. In tega se počasi zavedajo tudi tisti najbolj trdovratni novinarji, ki poskušajo zavesti pozornost publike borilstva iz legalnih amaterskih sistemov 
v kalne vode številnih in nepreglednih ter malih asociacij profesionalizma, ki ne temelji na osnovah 15 uradnih priznanih borilnih sistemov.

Prosimo Vas da nam sporočite ime in priimek Vašega športnika, ki se bo udležil 2. edicije World combat games 2013 v Sankt Petersburgu, Rusiji, da ne bomo ostali pri številki 4 športnikov, kar bi bilo na 
veliki lajež številnih preofesionalnih prireditev in številnih osvojenih titulah po raznih sistemih izjemno čuden  podatek. Hvala za pomoč.

 aikido

???
 kendo

???
sabljanje 

???
rokoborba
 
???
 sambo

???
 taekwondo

???
 karate

???
 ju-jitsu

???

judo
 
???
 sumo

???
 boks

???
 savate

s točkami:
Nina Vehar
Manca Srebrnjak
Jan Jug
 kikboks

s točkami:
Tilen Zajc
(point fighting)
Gregor Stračanek (full-contact)
tajski boks
 
s povabilom:
Franci Grajš
(ni bilo udeležbe)
 wu-shu kungfu

???

(panoga v članstvu OKS ni imela urejene registracije in kategorizacije športnikov)