Nina Vehar SREBRNA !!!!!

S PONOSOM UGOTAVLJAMO DA JE TEKMOVALNE BARVE LJUBLJANSKIH BORILNIH ŠPORTOV NA OLIMPIADI BORILSTVA 2013 ZASTOPAL SAMO SAVATE, KI V SLOVENIJI PRAZNUJE ŠELE 10 LETO ROJSTVA.
ČESTITKE VSEM NAŠIM 3 TEKMOVALCEM, KI SO POKAZALI DA SE V LJUBLJANI DA TRENIRATI BORILSTVO NA NAJVIŠJEM NIVOJU KLJUB TEMU DA NAŠE TRENAŽNE RAZMERE ŠE ZDALEČ NISO TISTO, KAR IMAJO NA VOLJO KOLEGI V TUJINI IN PA KOMERCIALNO REKREATIVNI CENTRI V SLOVENIJI. VENDAR SE Z MOL TRUDIMO TUDI TO VRZEL PREMOSTITI IN VZTRAJATI NA ZAČRTANI POTI.
MORDA PA ZA NAGRADO PO TEH IGRAH LAHKO RAČUNAMO NA KAKŠNEGA PODPORNIKA BORILSTVA KI BI NAM OMOGOČIL MANJŠI SPECIALIZIRAN PROSTOR V PRESTOLNICI, KJER BI SI LAHKO POSTAVILI BOKSARSKI RING IN VSO POTREBNO TRENAŽNO INFRASTRUKTURO VKLJUČUJOČ BOKSARSKE VREČE.

Ljubljanska uvrstitev se zrcali v 4 članski zasedbi:

Aikido - 1 predstavnik (demonstracijsko) - Aikikai zveza Slovenije (uradni Sportaccord aikido)
Savate - 3 predstavniki (2 - francoski boks, 1 - canne de combat - borjenje s palico) - Savate zveza Slovenije (uradni Sportaccord savate)

VIDEO - Nina Vehar (-70 kg) - finale WORLD COMBAT GAMESKomentar: Nina Vehar je usmerjena predvsem v trening polnokontaktne verzije savata - francoskega boksa zaradi tega je njena konstitucija malce drugačna od nasprotnice, ki je aktivna pretežno v lahkokontaktni verziji.
Ninine brce in udarci so težji zaradi tega jih mora krepko kontrolirati da zadosti standardom lahkokontaktnega borjenja.